Suzan Avcı ve Murathan Mungan

Festival Sohbetleri

13 Nisan 2016 / 16:30

Pera Film, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 35. İstanbul Film Festivali kapsamında sinema dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirilecek bir dizi etkinlik sunuyor. Suzan Avcı ve Murathan Mungan'ı bir araya getiren “Festival Sohbetleri” etkinliği 13 Nisan Çarşamba günü 16:30’da gerçekleşiyor.

Yeşilçam’ın en parlak döneminin gişe rekorları kıran melodramlarında yardımcı rolleriyle izleyicinin sevgisini kazanan Suzan Avcı şair, yazar ve oyun yazarı Murathan Mungan'la festival sohbetinde bir araya geliyor. Bu yıl festivalin Sinema Onur Ödülü’nü alacak olan Suzan Avcı dönemin sinema anlayışıyla birlikte Yeşilçam kariyerini, filmlerini ve isimlerini anlatacaklar.

Etkinlik ücretsizdir, rezervasyon alınmamaktadır.

Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!

Sanatçı Benoît Hamet, bu yıl 10. yaşını kutlayan Pera Müzesi’nin koleksiyonlarından öne çıkan eserleri yeniden yorumluyor. Hamet, hem gerçek hem kurgusal “tarihi” olaylara mizahi bir bakış sunuyor.

Zamanın Neresindesin: Sanat Terapisi Atölyesi

Sanat terapisi, sanat aracılığıyla ilişkilerin, düşüncelerin ve duyguların keşfedildiği bir terapi yöntemidir.

Gece Yarısı Hikâyeleri: Retro Rüyalar Oteli <br> Doğu Yücel

Gece Yarısı Hikâyeleri: Retro Rüyalar Oteli
Doğu Yücel

Benden beklemiyordu bunu. Ben de o gün o anda evlilik kararı alacağımızı beklemiyordum. Birden bire ama tamamen de günümüze uygun olup bitti her şey. Evlilik fikri aynı anda aklımızdan geçmiş, aynı anda gülümsemiş, aynı anda gözümüzü kapatıp aynı anda gözümüzü açmıştık.