Bir Arada
Beats Band & Konuk: Eda Baba

Konser

29 Mart 2024 / 19.30

Mart ayında, Dünya Kadınlar Günü’ne özel konserde, 90’lar-2000’ler Türkçe pop müziğin kadın şarkılarını seslendiren Beats Band’in sahnesine, şarkıcı ve söz yazarı Eda Baba konuk oluyor.

Müziğin ritmine kapılmak isteyen herkes, bir arada, ayakta…

Pera Café’de ayakta gerçekleşecek konserin biletleri 350 TL’dir. (Biletinizle bir şişe bira, bir kadeh şarap ya da bir adet meşrubat ücretsizdir.) Biletler, Biletix.com veya etkinlik günü Pera Müzesi resepsiyonundan alınabilir. Pera Müzesi Dostları'na %20 indirim uygulanır.

Bir Arada Konserleri Hakkında

Pera Müzesi, güncel müzik sahnesinin güçlü kadın seslerini “Bir Arada” konserleri ile dinleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

Ayın son Cuma günü düzenlenen “Bir Arada” konserleri, müzik kariyerinde dikkat çeken isimlerle beraber olma imkânı sunuyor. Konsere katılan seyirciler, Uzun Cuma kapsamında 18.00 – 22.00 arasında müzeyi ücretsiz gezme olanağı da buluyor.

Konser serisi, Pera Müzesi ve kendi müziğinin peşinde, hikâyesini anlatmak isteyen genç kadınları destekleyen bir müzik ve teknoloji girişimi olan Beats by Girlz Türkiye iş birliğinde düzenleniyor.

Pablo Picasso Kimdir?

25 Ekim 1881’de Malaga, İspanya’da doğan Pablo Picasso’nun tam ismini yazmak yaklaşık iki satırınızı alıyor: Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Martyr Patricio Clito Ruíz y Picasso.

Bruce Nauman Bana Bak!

Bruce Nauman’ın bu videoları doğrudan doğruya izleyiciyi muhatap alıyor. Ekranda beliren oyuncuların farklı şekillerde söyledikleri cümleler cevaplanması imkânsız varoluşsal sorulara dönüştükçe dinleyici kendini sorguda hissetmeye başlar.

Gece Yarısı Hikâyeleri: Retro Rüyalar Oteli <br> Doğu Yücel

Gece Yarısı Hikâyeleri: Retro Rüyalar Oteli
Doğu Yücel

Benden beklemiyordu bunu. Ben de o gün o anda evlilik kararı alacağımızı beklemiyordum. Birden bire ama tamamen de günümüze uygun olup bitti her şey. Evlilik fikri aynı anda aklımızdan geçmiş, aynı anda gülümsemiş, aynı anda gözümüzü kapatıp aynı anda gözümüzü açmıştık.