Burak Göral’la Çocuklar için Film Seçme Rehberi

Atölye

9 Nisan 2016 / 13:00

Pera Film, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 35. İstanbul Film Festivali kapsamında sinema dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirilecek bir dizi etkinlik sunuyor. “Burak Göral’la Çocuklar için Film Seçme Rehberi” adlı atölye 9 Nisan Cumartesi günü 13:00’da gerçekleşiyor.

Sinema çocuklarımız için sadece bir eğlence aracı değil, hayatı daha iyi anlamalarına yardımcı da olabilecek bir araç. Peki, onları doğru filmlerle nasıl buluşturacağız? Hangi çağlarında hangi filmleri izleteceğiz? Yaşlarına uygun olmayan ya da iç dünyalarına pozitif etki sağlamayan filmleri nasıl ayırt edeceğiz? Film eleştirmeni ve senarist Burak Göral’ın “çocuk ve sinema” üzerine anlatacaklarına kulak verin...

Etkinlik ücretsizdir, rezervasyon alınmamaktadır.

Kuyunun Yanında

Tadeusz Ajdukiewicz Doğu’yu, 1877’de, Władysław Branicki’yle birlikte çıktığı Suriye, Mısır, Türkiye ve Kırım turunda keşfetti. Bu deneyim onda derin bir etki yarattı, yaşamının sonuna kadar da Doğulu temaları kullanmayı sürdürdü.

Bir Fotoğrafçı Biyografisi Guillaume Berggren

Fotoğraf tekniğini Berlin’de öğrenen Berggren İstanbul’a gelene kadar pek çok farklı Avrupa kentinde çeşitli işler yaparak yaşamını sürdürür.

Müzemizin cephesinde yer alan dev boyutlu fotoğrafı fark ettiniz mi?

Müzemizin cephesinde yer alan dev boyutlu fotoğrafı fark ettiniz mi? “Balkanlardan Gelen Soğuk Hava” sergisi kapsamında sergide yer alan sanatçıların eserlerini paylaşmaya devam ediyoruz.