Söyleşi
16 Nisan 2016 / 17:00
Katılımcılar: Necati Sönmez, Reyan Tuvi, Can Candan
Moderatör: Tül Akbal
Pera Film, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 35. İstanbul Film Festivali kapsamında sinema dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirilecek bir dizi etkinlik sunuyor. Necati Sönmez, Reyan Tuvi ve Can Candan’a moderatör koltuğunda Tül Akbal’ın eşlik edeceği söyleşi 16 Nisan Cumartesi günü 17:00’da gerçekleşiyor.
Belgesel sinemacılar Necati Sönmez, Can Candan ve Reyan Tuvi, Türkiye’de belgesel sinemanın durumunu konuşacak. SİYAD Başkanı Tül Akbal’ın moderatörlüğünde yapılacak panelde fon arayışlarından film yapımına, gösterimden dağıtıma kadar yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri tartışılacak.
Etkinlik ücretsizdir, rezervasyon alınmamaktadır.
Isabel Muñoz, dünyanın çeşitli coğrafyalarından insanları ve kültürleri konu alan etkileyici monokromatik portreleriyle tanınan, çalışmaları dünya çapında çok sayıda galeri ve müzede sergilenmiş İspanyol bir fotoğrafçı. Bana göre Muñoz'un fotoğraflarının uluslararası alanda bu denli önem taşımasının başlıca nedeni, özellikle farklı kültürlerin doğasını ve estetiğini yansıtmak üzere çektiği portrelerinde kendini gösteren olağanüstü yeteneği.
Formları Şekillendirmek yoğun ve belirgin bir biçimde forma odaklanan; ayrıca ideoloji ve göçebelik gibi kavramları imleyen, bunu gerçekleştirirken yerleşik formları çözümleyerek farklı ve yeni bağlamlar yaratan yapıtları bir araya getiriyor.
Salı - Cumartesi 10.00 - 19.00
Cuma 10.00 - 22.00
Pazar 12.00 - 18.00
Müze Pazartesi
günü kapalıdır.
Çarşamba günleri öğrenciler müzeyi
ücretsiz ziyaret edebilir.
Tam: 200 TL
İndirimli: 100 TL
Grup: 150 TL (toplu 10 bilet ve üstü)