Hayalimdeki Yolculuğu Tasarlıyorum

Pera Çocuk
7-12 Yaş

  • 22 Ocak 2020 / 13.00

Dünyada hangi ülkeleri merak ediyorsun? Bir keşif yolculuğuna çıksak nasıl olurdu? Bu yolculukta bize eşlik edecek oyuncaklarımızı tasarlıyoruz. Yaratıcılığımızı kullanarak kağıt, karton, kutu gibi etrafımızdaki nesneleri yaratıcı oyun kiti TOYI ile tasarlıyor, ileri dönüşüm hakkında bilgi edinip hayal gücümüzü geliştiriyoruz.

Eğitmen: TOYI

yükleniyor.. Yükleniyor...
yükleniyor... Yükleniyor...
yükleniyor.... Yükleniyor...
Yükleniyor ...

On Dokuzuncu Yüzyılda Gezgin Olmak

On Dokuzuncu Yüzyılda Gezgin Olmak

N’olmuş? işbirliğiyle hazırlanan yazı dizimiz devam ediyor. Kendilerini; “Bilindik N’olmuş? sorusunu her gün yeniden soruyor, karşımıza çıkan sayısız beklenmedik cevabı sizlerle paylaşıyoruz. 

Venedik Ressamı

Venedik Ressamı

Pera Müzesi 10 Kasım 2016 – 29 Ocak 2017 tarihleri arasında 19. yüzyılın en özgün manzara ressamlarından Fransız sanatçı Félix Ziem’i ağırlıyor. 

Marcel Duchamp’ın Bisiklet Tekerleği

Marcel Duchamp’ın Bisiklet Tekerleği

1998 yılında Ben Jakober ve Yannick Vu, Marcel Duchamp’ın Roue de Bicyclette adlı eserinin bir yeniden-yapımını gerçekleştirdiler. Duchamp’ın ilk “ready-made” eseri olarak kabul edilen Roue de Bicyclette, bisiklet tekerleği ve mutfak taburesinin, amacı olmayan bir makineye dönüştürülmesi.