Kanatlı Düşler

Pera Çocuk
4-6 Yaş

  • 24 Temmuz 2025 / 10.30
  • 29 Temmuz 2025 / 10.30

Marcel Dzama: Ay Işığıyla Dans sergisinden ilhamla düzenlenen bu atölyede, çocuklar sergiyi rehber eşliğinde gezerek sanatçının eserlerinde yer alan kelebek figürlerini ve desenlerini inceliyor. Ardından, atölye çalışmasında kelebek şeklindeki tuvalin kanatlarını Dzama’nın resimlerindeki motiflerden ilham alarak seçtikleri desen ve renklerle özgün biçimde süslüyorlar.

Atölye Yürütücüsü: Pera Öğrenme Ekibi
Kontenjan: 8 Kişi
Süre: 90 dakika
Atölye Başına Katılım Bedeli: 500 TL

Etkinlik Pera Müzesi’nde gerçekleşecektir.

yükleniyor.. Yükleniyor...
yükleniyor... Yükleniyor...
yükleniyor.... Yükleniyor...
Yükleniyor ...

Félix Ziem’in Beş Çarpıcı İstanbul Manzarası

Félix Ziem’in Beş Çarpıcı İstanbul Manzarası

On dokuzuncu yüzyılın en özgün manzara ressamlarından Fransız sanatçı Félix Ziem’in eserleri Işık Denizinde Bir Gezgin sergisiyle Pera Müzesi’nde. 

İzlenimcilik ile Oryantalizm Arasında

İzlenimcilik ile Oryantalizm Arasında

On dokuzuncu yüzyılın en özgün manzara ressamlarından Fransız sanatçı Félix Ziem’i ağırlıyoruz. 

On Dokuzuncu Yüzyılda Gezgin Olmak

On Dokuzuncu Yüzyılda Gezgin Olmak

N’olmuş? işbirliğiyle hazırlanan yazı dizimiz devam ediyor. Kendilerini; “Bilindik N’olmuş? sorusunu her gün yeniden soruyor, karşımıza çıkan sayısız beklenmedik cevabı sizlerle paylaşıyoruz.