Yaratıcı Drama ile Masal Yolculuğu

Pera Çocuk
7-9 Yaş

  • 29 Temmuz 2023 / 10.30

Isabel Muñoz: Yeni Bir Hikâye sergisinden ilham alan bu atölyede katılımcılar, yaratıcı drama teknikleri ile birlikte, etkileyici bir masal yolculuğuna davet ediliyor. Ardından Göbeklitepe’de bulunan ve kolları açık insanları temsil ettiği düşünülen dikili taşlardan ilhamla yer ve duvardaki kağıtlara T şeklinde büyük figürler resmeden çocuklar, bunları çeşitli boyalarla renklendirerek masalın akıllarında bıraktıklarıyla yepyeni bir hikâye meydana getiriyor.  

Atölye yürütücüsü: Gözde Dinç
Kontenjan: 10 kişi
Süre: 90 dakika
Atölye Başına Katılım Bedeli: 200 TL

Etkinlik Pera Müzesi’nde (yüz yüze) gerçekleşecektir.

Detaylı bilgi: ogrenme@peramuzesi.org.tr

yükleniyor.. Yükleniyor...
yükleniyor... Yükleniyor...
yükleniyor.... Yükleniyor...
Yükleniyor ...

Zamane Öyküleri: Cihangir <br>Özge Baykan Calafato

Zamane Öyküleri: Cihangir
Özge Baykan Calafato

Zamane İstanbulları sergisinden ilham alan öykü serisi Zamane Öyküleri, Özge Baykan Calafato’nun öyküsü “Cihangir” ile devam ediyor! Bu seri, yazarların sergide yer alan fotoğraflardan esinle kaleme aldığı kısa öyküleri bir araya getiriyor.

Zamane Öyküleri: Felis <br> Hande Ortaç

Zamane Öyküleri: Felis
Hande Ortaç

Zamane İstanbulları sergisinden ilham alan öykü serisi Zamane Öyküleri, Hande Ortaç’ın öyküsü “Felis” ile devam ediyor! Bu seri, yazarların sergide yer alan fotoğraflardan esinle kaleme aldığı kısa öyküleri bir araya getiriyor.

Paula Rego İstanbul’da!

Paula Rego İstanbul’da!

Biz, yani ben ve okul arkadaşlarımdan bazıları, Paula Rego’yu biliyorduk. İtiraf etmeliyim, ben Rego’nun nereli olduğunu bilmiyordum, Portekiz’in Avrupa’nın neresinde yer aldığını da.