Ziyaret Saatleri ve Giriş Ücretleri

Salı - Cumartesi  10.00-19.00
Cuma 10.00 - 22.00
Pazar 12.00-18.00
Müze, pazartesi günleri kapalıdır.

Özel Günler
Müze, Şeker ve Kurban bayramlarının birinci günü ve her yıl 1 Ocak’ta kapalıdır.

Ziyaretçilerimizi daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda müzemizde konuk edebilmek için Pera Müzesi’ne girişlerin aşı kartı veya PCR testi sonucu gösterilerek yapılması gerekmektedir. Ziyaretiniz sırasında aşı kartınızı veya ziyaretinizden en fazla 48 saat önceye ait negatif PCR testi sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz.

Giriş Ücretleri

Tam: 25 TL
İndirimli: 10 TL
(12 yaş üstü öğrenciler, öğretim görevlileri, 60 yaş ve üstü)
Grup: 20 TL (tek seferde 10 bilet ve üstü)

Ücretsiz: Pera Müzesi Dostları, engelliler ve her engelliye refakat eden bir kişi, 12 yaş ve altı çocuklar, ICOM kart sahipleri, MMKD üyeleri ve basın mensupları, çarşamba günleri öğrenciler, cuma günleri saat 18.00'dan sonra herkes Pera Müzesi’ni ücretsiz ziyaret edebilir.

Uzun Cuma
Pera Müzesi her cuma 18.00-22.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilir.

Genç Çarşamba
Pera Müzesi ziyareti ve Pera Film gösterimleri çarşamba günleri tüm öğrencilere ücretsiz.

Aşk ve Müzikte Ölümüne Sadakat

Bu Bir Aşk Şarkısı Değil sergisi proje yöneticileri Fatma Çolakoğlu ve Ulya Soley, Nick Hornby’nin edebiyat ve müziğin yollarını kesiştiren etkileyici hikâyesi Ölümüne Sadakat’i anlatıyor!

“Sönüp gitmektense yanıp kül olmak daha iyidir”

1962’de fluxus hareketinin önde gelen üyelerinden Philip Corner, Piano Activities (Piyano Etkinlikleri) başlıklı bir performans sırasında yaptıklarıyla ciddi müzik çevrelerinde büyük olay yaratmıştı.

Heykele Geçiş

Manolo Valdés’in resimleri, maddesel bir mevcudiyet arayışındayken, bu arayış onun heykellerinde daha da belirgindir. Her geçen yıl, bu alanda daha üretken hale gelir. Günümüzde heykel, sanatçının zamanının ve çabalarının büyük bir bölümünü kapsıyor.