Bana Bir Şeyler Çal

  • 10 Haziran 2017 / 16.30
  • 11 Haziran 2017 / 16.30

Yönetmen: Timothy Neat
Oyuncular: John Berger, Hamish Henderson, Lucia Lanzarini, Tilda Swinton
Birleşik Krallık, 1989, 72', İngilizce; Türkçe altyazılı

Gizemli bir yabancı, uzak bir İskoç adasına gitmek için bekleyen yolculara Venedik’i ziyaret eden İtalyan bir adamın hikayesini anlatmaya başlar.

Sinemada John Berger

Quincy'de Dört Mevsim: Dört Ayrıcalıklı John Berger Portresi

Sinemada John Berger

Taşkafa: Bir Sokak Hikayesi

Sinemada John Berger

Görme Biçimleri

Sinemada John Berger

Bana Bir Şeyler Çal

Bir Dönüm Noktası Olarak “Yılbaşı”: <br>Pera Film'den Alternatif Yılbaşı İzleme Listesi

Bir Dönüm Noktası Olarak “Yılbaşı”:
Pera Film'den Alternatif Yılbaşı İzleme Listesi

Yeni yıl, sadece takvimdeki bir değişiklikten ibaret değil. Geçmişin ağırlığının hissedildiği bazen de geleceğin belirsizliğiyle yüzleşildiği bir dönüm noktası olabilir. Pera Film bu yılbaşında, beyazperdenin umut, pişmanlık, nostalji ve yeni başlangıçlar etrafında şekillenen hikâyelerine odaklanıyor.

Yılbaşının Öteki Yüzü: <br> Pera Film'den Alternatif Yılbaşı İzleme Listesi

Yılbaşının Öteki Yüzü:
Pera Film'den Alternatif Yılbaşı İzleme Listesi

Pera Film yeni yıl yaklaşırken, Hollywood'un zamansız klasiklerinden modern sinemanın unutulmaz örneklerine uzanan 10 filmlik bir alternatif izleme listesi sunuyor.

Çıplak Kadından Çıplak Tene

Çıplak Kadından Çıplak Tene

Üryan, Çıplak, Nü: Türk Resminde Bir Modernleşme Öyküsü sergisi kapsamında, Cumhuriyet Gazetesi yazarı, Marmara ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nazlı Pektaş’ın, serginin küratörü Ahu Antmen ile yaptığı ve kısa hali Cumhuriyet Gazetesi’nde yayınlanan röportajın tamamını paylaşıyoruz.