Kabartma ile Figürler

Pera Çocuk
7-12 Yaş

  • 27 Temmuz 2023 / 13.30
  • 12 Ağustos 2023 / 13.30

Isabel Muñoz’un fotoğrafladığı Göbeklitepe, Karahantepe ve Sayburç’ta bulunan ve anlatı sanatının en eski örneklerinden olduğu düşünülen, hayvan ve insan tasvirlerinin olduğu taş kabartma sahneler, yaratıcı çalışmalara ilham oluyor. Katılımcılar atölyede, karton, oluklu mukavva, alüminyum folyo, sünger gibi çeşitli malzemeler kullanarak kabartma yöntemi ile resimler yapıyor.

Süre: 90 dakika
Kapasite: 15 kişi
Atölye Başına Katılım Bedeli: 200 TL

Etkinlik Pera Müzesi’nde (yüz yüze) gerçekleşecektir.

Detaylı bilgi: ogrenme@peramuzesi.org.tr

yükleniyor.. Yükleniyor...
yükleniyor... Yükleniyor...
yükleniyor.... Yükleniyor...
Yükleniyor ...

Gerçekler Acıtır!   Küratör Anlatıyor: Günümüz İmgeleri

Gerçekler Acıtır! Küratör Anlatıyor: Günümüz İmgeleri

Saraybosna Güzel Sanatlar Akademisi öğrencilerinin eserlerinin önemli bir bölümü sosyo-politik, ekonomik ve kültürel çağdaş gerçeklerin çoğunlukla acı verici yönleriyle uğraşıyor, bu konuda bir farkındalık yaratıyor, bize sesleniyor, bizi uyarıyor, tartışma yaratıp bize yeni yorumlar sunuyor.

Kimliğin Parçaları

Kimliğin Parçaları

1972 yılında Bosna-Hersek’teki ilk Güzel Sanatlar Akademisi olarak kurulan Saraybosna Güzel Sanatlar Akademisi kuruluşundan bu yana Saraybosna çağdaş sanatının en önemli temsilcilerinden biri oldu. 

Mostar’ın 8 Sorununa 8 GIF

Mostar’ın 8 Sorununa 8 GIF

Pera Müzesi Blog, N’olmuş? işbirliğiyle yeni bir yazı dizisine başlıyor. “Bilindik N’olmuş? sorusunu her gün yeniden soruyor, karşımıza çıkan sayısız beklenmedik cevabı sizlerle paylaşıyoruz.