Okul Grupları
Anaokulu
Eserlerini yaparken sıklıkla masallardan, hikâyelerden, çocuk şarkıları ve tekerlemelerden ilham alan sanatçı Paula Rego’nun gerçeküstü karakterlerle dolu eserlerini çevrimiçi sergi turu ile keşfeden öğrenciler, atölye çalışmasında sanatçının da sıklıkla kullandığı pastel boya, keçeli kalem ve kuru boyalar kullanarak masalsı dünyalarını resmediyorlar.
Malzemeler
Resim kağıdı
Kurşun kalem
Çeşitli boyalar
Hafta İçi Çevrimiçi Öğrenme Programı
Cuma
İlişkili Sergi: Paula Rego: Hikâyelerin Hikâyesi
Özel okulların çevrimiçi rehberli tur ve atölye çalışmasına kişi başı katılım bedeli: 50 TL
Devlet okulları için çevrimiçi rehberli tur ve atölye çalışması bedelsizdir.
En az 10 en fazla 60 kişilik grupların oluşması ve rezervasyon gereklidir. Rezervasyonun onaylanmasının ardından atölye linki sadece kayıtta kullanılan e-posta adresine iletilmektedir.
Detaylı bilgi için: ogrenme@peramuzesi.org.tr
"Tarkovsky’nin ilk filmlerini keşfetmem, tam bir mucizeydi. Kendimi daha önceden hiç anahtarlarına ulaşamadığım bir kapının önünde buldum. Her zaman açıp ötesine geçmek istediğim bir kapı… Sonunda biri, nasıl söyleyeceğimi bilemediğim şeyleri ifade etmişti. Benim için Tarkovsky en büyük film yapımcısıdır.”
Salı - Cumartesi 10.00 - 19.00
Cuma 10.00 - 22.00
Pazar 12.00 - 18.00
Müze Pazartesi
günü kapalıdır.
Çarşamba günleri öğrenciler müzeyi
ücretsiz ziyaret edebilir.
Tam: 300 TL
İndirimli: 150 TL
Grup: 200 TL (toplu 10 bilet ve üstü)