Diane Obomsawin imzalı bu animasyon kısa filmde dört kadın ilk aşklarıyla ilgili sırlarını birbirlerine açarken karşılıksız sevdaya, karşılıklı vurulmaya, erotik anlara ve cinselliği ifade ederken yaşadıkları beceriksizliklere ilişkin komik ve mahrem hikayelerini paylaşırlar. Başka kadınlara ilgi duyduklarını keşfetmek için kendi kimliklerinin derinliklerine inmeleri ve neşe içinde yeni bir öz farkındalık yaşamaları gerekir.
Pera Müzesi, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) işbirliğiyle, 16 Eylül – 12 Kasım 2017 tarihleri arasında 15. İstanbul Bienali’ne ev sahipliği yapıyor. Müzede 17 sanatçının eserleri yer alıyor. Bienal boyunca bu sanatçıları ve eserlerini blogumuzda ele alıyoruz!
Resimdeki kişi, delici bir bakışla seyirciye bakarken, dörtte üç konumda resmedilmiştir. Resmin arka planı gri; boğa güreşçisinin giysisi, saçları ve başlığı ise siyahtır. Yakanın ve dantel süsün beyazı göz alıcıdır ve tenin solgun pembesi içinde, dudaklar, yanaklar ve burundaki bazı daha yoğun, küçük fırça vuruşları dikkati çeker.
Salı - Cumartesi 10.00 - 19.00
Cuma 10.00 - 22.00
Pazar 12.00 - 18.00
Müze Pazartesi
günü kapalıdır.
Çarşamba günleri öğrenciler müzeyi
ücretsiz ziyaret edebilir.
Tam: 300 TL
İndirimli: 150 TL
Grup: 200 TL (toplu 10 bilet ve üstü)