Yengeç Kapanı

  • 7 Aralık 2013 / 19.00
  • 15 Aralık 2013 / 14.00

Yönetmen: Oscar Ruíz Navia
Tür: Thriller/ Drama
Oyuncular: Rodrigo Vélez, Arnobio Salazar Rivas, Jaime Andrés Castaño, Yisela Álvarez, Karent Hinestroza, Miguel Valoy
Kolombiya 95’, 2010, renkli
İspanyolca, Türkçe altyazıyla

Kolombiya’nın Büyük Okyanus kıyısındaki ücra bir köy olan La Barra’da, yerli Afro-Kolombiya halkının lideri Cerebro (Beyin), sahilde bir tatil merkezi inşa etmek isteyen toprak sahibi El Paisa’yla (Beyaz Adam) çatışıyor. Bu arada tuhaf ve sessiz bir turist olan Daniel, onu ülkeden çıkaracak bir gemiyi bekliyor.

Kolombiya <br/>Latin Amerika'dan Öyküler

Saklı Yüz

Kolombiya <br/>Latin Amerika'dan Öyküler

Yengeç Kapanı

Kolombiya <br/>Latin Amerika'dan Öyküler

Sofia ve İnatçı

Kolombiya <br/>Latin Amerika'dan Öyküler

Şişman, Kel ve Kısa Adam

Yengeç Kapanı

Heykele Geçiş

Heykele Geçiş

Manolo Valdés’in resimleri, maddesel bir mevcudiyet arayışındayken, bu arayış onun heykellerinde daha da belirgindir. Her geçen yıl, bu alanda daha üretken hale gelir. Günümüzde heykel, sanatçının zamanının ve çabalarının büyük bir bölümünü kapsıyor.

Geceye Doğru: Cadılar Bayramı Özel

Geceye Doğru: Cadılar Bayramı Özel

Pera Film, Cadılar Bayramı yaklaşırken takipçileri için bir izleme listesi paylaşıyor! Listede, kült filmlerden yakın dönem sinema örneklerine, türler arası gezinen tuhaflıklarla dolu 10 film yer alıyor.

“Sönüp gitmektense yanıp kül olmak daha iyidir”

“Sönüp gitmektense yanıp kül olmak daha iyidir”

1962’de fluxus hareketinin önde gelen üyelerinden Philip Corner, Piano Activities (Piyano Etkinlikleri) başlıklı bir performans sırasında yaptıklarıyla ciddi müzik çevrelerinde büyük olay yaratmıştı.