38. İstanbul Film Festivali
Ulusal Belgesel Yarışması

5 Nisan - 16 Nisan 2019

Pera Film, 38. İstanbul Film Festivali kapsamında Belgesel Kuşağı, Ulusal Kısa Film Yarışması, Cinemania, Ulusal Belgesel Yarışması bölümlerinin yanı sıra çeşitli film gösterimlerine ev sahipliği yapıyor.

38. İstanbul Film Festivali kapsamındaki gösterimlerin biletleri 23 Mart Cumartesi günü saat 10.30’dan itibaren festivalin satış kanalları üzerinden gerçekleşecektir. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

11 Nisan

13:30 Yaz Kış Demeden

16:00 Tanrı Göçmen Çocukları Sever Mi Anne?

12 Nisan

11:00 Kâzım

13:30 Köpek Filmi

21:30 Şehitler

13 Nisan

11:00 Baştan Başa

16:00 Aether

19:00 Vargit Zamanı

14 Nisan

16:00 Gulyabani

16:00 Bulutlar

19:00 Meleklerin Koruyucusu

Yaz Kış Demeden

Tanrı Göçmen Çocukları Sever Mi Anne?

Kâzım

Köpek Filmi

Şehitler

Baştan Başa

Vargit Zamanı

Gulyabani

Bulutlar

Meleklerin Koruyucusu

Aether

38. İstanbul Film Festivali
Ulusal Belgesel Yarışması

“Sönüp gitmektense yanıp kül olmak daha iyidir”

1962’de fluxus hareketinin önde gelen üyelerinden Philip Corner, Piano Activities (Piyano Etkinlikleri) başlıklı bir performans sırasında yaptıklarıyla ciddi müzik çevrelerinde büyük olay yaratmıştı.

Kimliğin Parçaları

1972 yılında Bosna-Hersek’teki ilk Güzel Sanatlar Akademisi olarak kurulan Saraybosna Güzel Sanatlar Akademisi kuruluşundan bu yana Saraybosna çağdaş sanatının en önemli temsilcilerinden biri oldu.

Ev Gibi Olmayan! <br> Lee Miller

Ev Gibi Olmayan!
Lee Miller

Pera Müzesi, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) işbirliğiyle, 16 Eylül – 12 Kasım 2017 tarihleri arasında 15. İstanbul Bienali’ne ev sahipliği yapıyor. Müzede 17 sanatçının eserleri yer alıyor. Bienal boyunca bu sanatçıları ve eserlerini blogumuzda ele alıyoruz!