Delikado

  • 12 Aralık 2023 / 19.00

Yönetmen: Karl Malakunas
ABD, Filipinler, Birleşik Krallık, Avustralya, Hong Kong, 2022, 94', DCP, renkli
İngilizce, Filipince; Türkçe, İngilizce altyazılı

Filipinler'in en yeni turizm merkezlerinden Palawan, kalkınma ve çevre arasındaki mücadeleye ev sahipliği yapan bir tropik adadır. İklim krizinin gölgesinde, üç çevre aktivisti, ülkenin "son ekolojik sınırını" yok etmek isteyen politikacılara ve iş insanlarına karşı mücadele etmektedir.

Gösterimin ardından yönetmen Karl Malakunas, UNDP Yönetim ve Barış İnşası Lideri Robert Bernardo ve Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi, Ekonomi ve Sürdürülebilirlik uzmanı Begüm Özkaynak ile bir söyleşi gerçekleştirilecek.

Bu filmin gösterimleri ücretsizdir. Rezervasyon alınmamaktadır.

 

ReelLife Film Gösterimleri

Through the Night

ReelLife Film Gösterimleri

Landfall

ReelLife Film Gösterimleri

Delikado

İstanbul: Öncesi & Sonrası

İstanbul: Öncesi & Sonrası

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Fotoğraf Koleksiyonu’ndan seçtiğimiz, 1850’lerden 1980’lere tarihlenen İstanbul fotoğraflarındaki manzara ve mekanları, bu yerlerin günümüzdeki görünümleriyle birlikte sunuyoruz!

Andy Warhol’un Deneme Çekimleri

Andy Warhol’un Deneme Çekimleri

1963 ile 1966 yılları arasında Andy Warhol, New York sanat çevresinden çeşitli kişilerin film portreleri üzerinde çalıştı. 

Konstantinopolis’te Mucizevi Şifalar

Konstantinopolis’te Mucizevi Şifalar

Göz kamaştırıcı güzellikleriyle Konstantinopolis’in ihtişamını yaratan kutsal mekânlar, aynı zamanda değerli röliklerin saklandığı yerlerdi ve bu nedenle şifa kaynaklarıydı.