Willy Wonka ve Çikolata Fabrikası

  • 21 Nisan 2019 / 12.00
  • 27 Nisan 2019 / 12.00

Yönetmen: Mel Stuart
Oyuncular: Gene Wilder, Jack Albertson, Peter Ostrum, Roy Kinnear
ABD, 1971, 99', renkli
İngilizce; Türkçe altyazılı

Willy Wonka, çikolatalarının içine gizlediği altın biletleri bulan 5 şanslı çocuğu gizli şekerleme fabrikasına kabul edeceğini ve içlerinden bir şanslıya da ömür boyu Wonka çikolatalarından sağlayacağını ilan ettiğinde büyük sansasyona neden olur. Ailesi çok fakir olan Charlie’nin şansı yüzüne güler ve çok istediği çikolata fabrikasını görmeye hak kazanan 5 çocuktan biri olur. Acaba Willy Wonka’nın gizemli ve büyüleyici dünyasına adım attığında da o kadar şanslı olup çocuklar arasından sıyrılıp birinciliği kapabilecek midir?

Bu filmin gösterimleri ücretsizdir. Rezervasyon alınmamaktadır.

Önemli Duyuru:
24 Nisan Çarşamba günü gerçekleşmesi planlanan gösterim, teknik sebeplerle 27 Nisan Cumartesi günü saat 12.00’ye ertelenmiştir.

Hayal Gücüm Benim Gücüm! 2019

Willy Wonka ve Çikolata Fabrikası

Hayal Gücüm Benim Gücüm! 2019

Aslan Kral

Hayal Gücüm Benim Gücüm! 2019

Oyuncak Hikâyesi

Willy Wonka ve Çikolata Fabrikası

Akıl Çağı’ndan “Kaplumbağa Terbiyecisi”ne

Akıl Çağı’ndan “Kaplumbağa Terbiyecisi”ne

1 Mayıs 1906 tarihinde Paris Grand Palais’de açılan Salon sergisinde bir Osmanlı ressamının da eseri yer almıştı. Bu, Osman Hamdi Bey’in “Kaplumbağa Terbiyecisi” ismiyle tanınmış olan resmiydi. 

Bir Fotoğrafçı Biyografisi Ali Sami Aközer

Bir Fotoğrafçı Biyografisi Ali Sami Aközer

1866’da Rusçuk’ta dünyaya gelen Ali Sami, ailesiyle İstanbul’a taşınır. Üsküdar – Beylerbeyi kütüğüne kayıtlı olduğundan Üsküdarlı Ali Sami olarak bilinir. 

Hafıza  Anılar İnşa Etmek / Anı Odası / Ölümü Anımsa

Hafıza Anılar İnşa Etmek / Anı Odası / Ölümü Anımsa

Her hafıza bir iç hikâyeyi anlatır; her koleksiyonun da bir iç hikâyesi vardır. Koleksiyon; sanatçı, izleyici, koleksiyoner gibi pek çok farklı hafızanın, hikâyenin birbiri içine geçtiği yerdir.