Oyuncak Hikâyesi

  • 20 Nisan 2019 / 16.00
  • 21 Nisan 2019 / 14.00

Yönetmen: John Lasseter
Oyuncular: Tom Hanks, Tim Allen, Don Rickles, Jim Varney, Wallace Shawn
ABD, 1995, 81', renkli 
Türkçe dublaj 

Disney stüdyolarının en başarılı animasyonlarından Oyuncak Hikayesi; oyuncak koleksiyonu yapmayı çok seven Andy’nin etrafında gelişen sürpizlerle dolu bir macerayı konu alıyor. Andy’nin yokluğunda, oyuncak Woody ile birlikte canlanan oyuncakların hikayesini anlatan ve yediden yetmişe herkesin severek izlediği serinin ilk filmi dünyada büyük yankı uyandıran öykünün ilk bölümü.

Bu filmin gösterimleri ücretsizdir. Rezervasyon alınmamaktadır.

Hayal Gücüm Benim Gücüm! 2019

Willy Wonka ve Çikolata Fabrikası

Hayal Gücüm Benim Gücüm! 2019

Aslan Kral

Hayal Gücüm Benim Gücüm! 2019

Oyuncak Hikâyesi

Oyuncak Hikâyesi

İki çocuk portresinden yola çıkarak...

İki çocuk portresinden yola çıkarak...

Suna ve İnan Kıraç Vakfı’na ait Oryantalist Resim Koleksiyonu’nda bugüne kadar Pera Müzesi’nin ikinci katındaki sergilerde de yer almış iki çocuk portresi bulunmaktadır. 20. yüzyıl başlarında, 4 yıl arayla yapılmış bu resimlerdeki çocuklardan biri Sultan Abdülhamid’in oğullarından Şehzade Abdürrahim Efendi, diğeri ise Osman Hamdi Bey’in kızı Nazlı’dır.

Doğu’ya Yolculuk

Doğu’ya Yolculuk

10 Kasım 2016 – 29 Ocak 2017 tarihleri arasında 19. yüzyılın en özgün manzara ressamlarından Fransız sanatçı Félix Ziem’i ağırlıyoruz.

Geleceği Hatırlamak

Geleceği Hatırlamak

Bir koleksiyona veya arşive bakarak gelecek nasıl kurgulanabilir? Seramiğin dayanıklı yapısı onu hayal edebildiğimiz zamanın sonuna dek kalıcı kıldığından geleceğin nasıl hatırlanabileceğini bir seramik koleksiyonu aracılığıyla düşünmek zihin açıcı olabilir. Sergi kapsamında üretilen eserler, geçmişe dair önemli ipuçları taşıyan bir koleksiyonu taze bir perspektifle ele alma ve geleceği hatırlamaya dair bir adım atma potansiyeli taşıyor.